PERSBERICHT: UITBREIDING TEAM DE VASTGOEDSTYLISTE

DOETINCHEM – De Vastgoedstyliste versterkt haar team met Claudia Geerlings, die operationeel aan de slag gaat als verkoopstyliste. 

Claudia Geerlings is jaren werkzaam geweest als styliste in de modebranche en als gastvrouw in de horeca. In 2015 besloot zij haar horizon te gaan verbreden en meer aandacht te gaan geven aan haar passie voor interieurstyling.  Het grootste deel van 2015 heeft Claudia gebruikt om te leren, te proberen en ervaring op te doen bij De Vastgoedstyliste. Bijna alle woningen die door hen samen verkoopklaar gemaakt zijn, werden binnen korte termijn verkocht.

Met deze uitbreiding van het team anticipeert De Vastgoedstyliste op het aantrekken van de huidige woningmarkt en op verdere expansie. Zo onderzoekt De Vastgoedstyliste op dit moment de mogelijkheden om een nieuwe manier van woningmarketing te lanceren.

Tamara Tijdink, oprichtster van De Vastgoedstyliste: “Claudia brengt behalve haar kennis voor styling een enorme drive en positieve energie met zich mee. Ik zie er naar uit om intensiever met Claudia samen te gaan werken en mede door haar inzet krijg ik ruimte om het bedrijf verder te ontwikkelen en onze onderscheidende positie verder te verstevigen.”

Lees meer over De Vastgoedstyliste.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.